Bine ati venit pe blogul meu
Nu al universitatii.
Nu al facultatii.
Al meu.

Daca ati ajuns pana aici, probabil ca stiti cine sunt.

marți, 23 iunie 2009

Dacă ignori mesajul ăsta jur că nu ai creier!!

AJUTATI UN SUFLET MICUT CARE NU ARE NICI O VINA CA E BOLNAV !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dacă ignori mesajul ăsta jur că nu ai inimă!:

" Bună, numele meu este Carmen si am un copil nou nascut, numit Rareş . El inseamnă tot ptr mine, şi recent doctorii au descoperit că are cancer la creier.Din păcate eu si soţul meu nu avem bani nici măcar să plătim facturile lunare, dar am facut o intelegere cu YAHOO şi AOL şi am căzut de acord că pentru fiecare persoană care primeşte acest mesaj să primim 5 cenţi în schimb. Deci te rog trimite acest mesaj tuturor persoanelor din lista şi ajute-ne. Dă-l mai departe te rogg Camelia Rodica Gherasim"

Mai, absolventi de informatica economica, rade lumea de voi ca ati facut facultatea degeaba.

9 comentarii:

  1. I just love spamuri de genu asta ...am primit si eu toata gama de la cel de mai sus (in vreo cinspe forme) pana la cele "conspirationiste" (sau "constipationiste" mai bine zis) gen "yahoo face conturile platite ..hai sa protestam prin delogare (?) / "orange face nust ce - hai sa protestam prin a ne inchide mobilele" ...mereu ma face sa ma gandesc atat la multimea de "helperi" care le dau mai departe cat si la multimea de "evlaviosi" care le cred...caracteristica lor comuna ? ambele fac "beeeeeee "

    RăspundețiȘtergere
  2. Candva ma uitam urat la unii din lista de mess care erau mai... saraci cu duhul, sau a caror pregatire nu le permite sa stie ca Yahoo nu face intelegeri de astea (la urma urmei cate trebuie sa stie o secretara despre tehnici de SPAM?). Dupa aia, ca un facut, "asistent manager"-ii din lista au inceput cu testimonialele ("nu e o gluma am vazut la CNN si ProTV, Yahoo se inchide").
    Cheie acestei postari este in ultima fraza. Pentru ca mesajul l-am primit saptamana trecuta de la 3 absolventi de Informatica Economica, dintre care 2 mi-au fost si colegi la master de profil. In conditiile astea ar trebui sa-mi cer scuze de la toti agentii bancari din Mess-ul meu de a caror intelect m-am indoit candva.

    RăspundețiȘtergere
  3. Poti face "beeee" /"muuuuu" lejer si cu o diploma, doua in buzunar ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. O,da,finalul spamurilor e miezu'... "nu te costa", "si eu am trimis" - si ce daca?, "daca ai suflet", "Dumnezeu te vede", "se va intampla o minune", "te va iubi/suna/cauta persoana iubita", etc etc...

    RăspundețiȘtergere
  5. Nici mie nu imi plac spamurile, de nici un fel dar anul trecut am primit un spam ca sa pierdut un copilas si sa dau mai departe mesajul, etc. L-am ignorat. Peste vreo doua luni am primit din nou mesajul respectiv.Din curiozitate m-am pus pe google sa vad daca gasesc ceva si ia vezi chiar sa peirdut acel copil dar pe cand a ajuns la mine al doilea mesaj l-au gasit. :| Am ramas afis si recunosc ma pus pe ganduri....

    RăspundețiȘtergere
  6. asta e prea standard, sa fie p bune si oricum nici nu are rost sa explic prostilor de ce...problema e ca nu inteleg dece se trimit aceste mesaje, dece se incepe asa un lant.
    oricum e bullshit care se simte de la un km

    RăspundețiȘtergere
  7. cei care trimit astfel de mesaje cred ca nu au creier deoarece aceste measaje sunt simple aberati!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Salut,

    Eu cred ca Yahoo! si AOL nu monitorizeaza toate email-urile care se trimit. Daca ar fi asa, va dati seama ce conspiratie mondiala ar fi? Cred ca e mai usor sa crezi prima varianta in care AOL si Yahoo! nu monitorizeaza tot decat sa crezi ca ar monitoriza tot.

    RăspundețiȘtergere