Bine ati venit pe blogul meu
Nu al universitatii.
Nu al facultatii.
Al meu.

Daca ati ajuns pana aici, probabil ca stiti cine sunt.

joi, 5 septembrie 2013

Campanie cinstita anti-eutanasiere


10 comentarii:

  1. DA eutanasierii !
    mai bine exportati pe pietele asitice unde sunt un produs de consum ! Avem de unde!

    daca iti pasa , IA-I acasa ! (la tine)

    RăspundețiȘtergere
  2. ce gingasi sunt cei din poza, chiar ti se face mila de ei

    RăspundețiȘtergere
  3. "Ei nu sunt rai, oamenii sunt de vina". Cu cat mai tineri sunt oamenii cu atat sunt mai de vina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sau, din aceeasi categorie, cum spunea o dobitoaca intr-un ziar vis-a-vis de faptul ca o haita muscase o fata pe pietonalul din Tatarasi:
      "cainii sunt animale sensibile, nu fac rau intentionat; i-o fi provocat ea, o fi avut ceva de mancare in plasa si nu a vrut sa le dea si lor"

      Ștergere
  4. Daca dati click pe poza, sunteti redirectionati catre o petitie pro-eutanasiere.
    Stiu ce inseamna "exceptie de constitutionalitate" si sunt constient de limitarile social media, dar fara foc nu iese fum.

    RăspundețiȘtergere
  5. https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/p480x480/534328_171696083023596_774690776_n.jpg
    Puteti sa omorati asa cv?:| Eu sincer nu..( sunt catelusi mei ) si chiar daca nu ar fi ai mei si ar fi pe strada.. nu as avea inima sa fac asa cv.. pe langa liceul meu sunt multi catei treci pe langa ei nu iti fac nimic dar mai sunt si dobitoci de varsta mai mare care le dau suturi si tot asa catelu ala cum sa reactineze domnule?:|

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aproximativ in ordine inversa:
      4. Dobitocii aia care dau cu shutul intr-un caine (exceptand legitima aparare) sa raspunda in fata legii (sau, cum nu vad de ce legitima aparare nu ar functiona in dublul sens, sa fie muscati).
      3. Daca sunt catelusii dumneavoastra si ii tineti in casa/curte, nu are nimeni nici o problema cu ei. Daca sunt lasati pe strada, vor deveni o problema cand vor fi mari. Daca ii lasati pe strada si musca pe cineva, sper ca persoana aia sa traiasca, sa-si vindece ranile si traumele si sa va dea in judecata pana la ultimul banut.
      2. Hingherii strang caini de pe strazi; cineva le spune "este un caine agresiv pe strada X", ei il culeg, il castreaza si ii dau drumul inapoi, sa fie agresiv in continuare. Nu vad de ce un animal agresiv ar trebui tolerat in comunitate. Hai sa reluam discutia despre oprirea eutanasierilor cand va ramane cate un caine doi pe ici pe colo. Dar atata timp cat sunt destui caini pe strazi cat sa formeze haite, hai sa scapam de ei.
      1. Cea mai mare prostie este sa privim discutia punctual: cateii din locul X nu fac nimic; cateii din locul Y sunt pasnici. Trec peste lipsa de obiectivitate a lui "nu fac nimic/sunt pasnici"; cand a murit japonezul muscat de caine acum cativa o mulktime de babete au sarit sa spuna cum "cainele asta a fost pasnic toata viata, niciodata nu a muscat pe nimeni". Trebuie sa gandim global: sunt haite pe strazi. Sunt caini agresivi in locuri publice. Trebuie sa dispara. Va place vreunul? Luati-l acasa!
      Si nu, nu vad de ce as pompa bani in fundul unui caine din adapost, cand sunt atatia oameni care ar putea beneficia de banii aia in spitale, in camine, in gradinite. Vorba cuiva, macar de i-am ingrasa pentru mancare, ca pe porci. Dar cainele chiar nu produce nimic

      Ștergere
  6. Si ca tot veni vorba:
    http://www.bzi.ro/masacru-la-ploiesti-sunt-cadavre-in-tot-orasul-390946
    (treceti in diagonala si prin comentarii, sunt si chestii interesante acolo).
    Eutanasierea este definita de Uniunea Europeana ca fiind provocarea unei morti fara suferinta. Gasiti in cadru legal pentru *eutanasiere*, ca altfel lumea s-a cam saturat sa astepte primaria, si ii *omoara*.

    RăspundețiȘtergere