Bine ati venit pe blogul meu
Nu al universitatii.
Nu al facultatii.
Al meu.

Daca ati ajuns pana aici, probabil ca stiti cine sunt.

vineri, 5 august 2011

Fost-am pana la Mamaia

Cateva observatii legate de mersul la mare, daca va intereseaza sa faceti ca noi, un drum rapid pana acolo:
-se lucreaza la intrarea in Vaslui dinspre Barlad si la iesirea din Vaslui catre Iasi. Cand spun "se lucreaza" ma refer la faptul ca o banda este decopertata. Iesirea spre Iasi e mai enervanta, pentru ca au postat despartitoare de sensuri, dar nu s-au deranjat sa va si anunte ca unul din ele e blocat, astfel incat va puteti trezi ca mine, venind dinspre Iasi, ca il vad pe unul venind pe banda mea, catre mine. Nu pot sa-l acuz pe ala; pe benzile lui trona un excavator.
-pe portiuni foarte scurte este decopertat drumul si in zona Barladului
-s-a dat drumul la sectorul Viziru-Gura Ialomitei si, cu cateva exceptii catre aceasta din urma localitate, drumul este foarte bun.
-cele doua trasee "pe poduri" (Cernavoda si, respectiv, Giurgeni) au avantaje si dezavantaje: socrul meu a stat doua ore bara la bara pe traseul Cernavoda-Constanta. De partea cealalta, traseul Braila-Viziru-Gura Ialomitei-Giurgeni-Constanta are doar o banda pe sens, si circula tiruri in prostie. Trecerea podului de la Giurgeni costa 5 lei de autoturism
-in general, plaja din Mamaia este curata; daca gasiti zone cu alge, pur si simplu mutati-va mai incolo.
-preturi in Mamaia: apa minerala Dorna:4 lei/2 litri. Coca-Cola:8 lei/2 litri. Bere:8-9 lei/2 litri. Diferente doar de 50 bani intre "minimarket-uri"si "terase".
-exceptand cele trei chestii de mai sus, sunt diferente destul de mari intre produse (jucarii, cadouri, imbracaminte, plusuri, whatever-uri) chiar si intre doua magazine alaturate.
-Remy-ul (sau Rummy-ul dupa cum il cunoasteti) care se vinde in statiune (Picnik Okey cu steagul Romaniei pe el) are doar un joker.

Vacanta placuta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu