Bine ati venit pe blogul meu
Nu al universitatii.
Nu al facultatii.
Al meu.

Daca ati ajuns pana aici, probabil ca stiti cine sunt.

miercuri, 9 ianuarie 2008

2008


La multi ani, un an nou fericit plin de mai bine şi mult mai bine!!
Ştiu că au trecut aproape 10 zile de la Revelion, îmi pare că de mult m-am întors la muncă (deşi nu pot spune că mi-am rupt spinarea muncind);
dar urările de bine nu strică niciodată (deci, La mulţi ani Cătălin, Cristina şi Bebe! Şi scuze că le primiţi aşa târziu). Sărbătorile mele încep la Iaşi, unde a fost Ajunul (brad, cadouri, colinde), urmat de o sesiune de şofat spre Suceava, si in aceeasi zi la Piatra, la mese de familie. Ceata, polei crunt, cauciucuri de vară, o foarte atipică primă zi de Craciun, dar plăcută şi "în familie" (Anca a suportat totul de pe scaunul din dreapta).
Vacanţă in Piatra, întors în Iaşi pentru nişte lucruri, iar Piatra pentru Rev. Intenţionat n-am vrut cabane sau ieşiri. Cred ca revelionul perfect ar fi fost câteva ore de artificii si 40 de ore de somn. (Sper ca) devine o traditie transformarea Piatra Neamtului intr-o feerie de lumini in preajma sarbatorilor, si tineam mortis la focul de artificii. In final am ajuns la o friptura in varf de munte, printre nameti si langa o cabanuta cu soba (si generator de curent electric :D). Faina idee, Cătă!
Mă bucur că am reuşit să aduc pe câţiva oameni la luminiţe şi artificii. Am ajuns şi la faimoasa partie încă neterminată, unde in lipsa saniei, am rupt saci si pungi dându-mă la vale. Dar dacă ar fi ceva pe care simt căa trebuie săa-l amintesc este o iesire dinainte de Crăciun cu câţiva din colegii mei de liceu, prima din multele pe care ar fi trebuit să le facem de mult (noroc de grupul din Bucureşti care a dat adunarea, că noi ăştia din Moldova...). N-am fost decat noi 8, în Gatsby (parterul teatrului, ambient de „select”, scaune numarate, aspect de inghesuit, preturi criminale si chelneri zapaciti si depasiti). dar macar am fost, am aflat cate ceva despre... nici nu mai stiu câţi ani de discuţii ocazionale pe mess. Aceleasi gen de poante, aceleasi feţe, si, exceptand niste burti pe ici pe colo, aceeasi oameni. Ma bucur ca am iesit, mă bucur că am fost doar noi, fara prietene-sotii-altii "dinafara cercului", imi pare rau ca doar la atat am putut ajunge, si pentru ca stiu ca o parte dintre voi urmaresc acest blog, primul gand de aici din 2008 se indreapta catre voi.
Un an mai bun tuturor!

2 comentarii:

  1. *cuminte!!!!

    geez! nici macar cuvantul nu pot sa'l spell bine! :-s

    RăspundețiȘtergere
  2. gatsby.. :p interesanta atmosfera, am vizitat'o si eu de sarbatori.. putin pe'acasa, c'aia sta bine unui copil cumonte :D

    RăspundețiȘtergere