Bine ati venit pe blogul meu
Nu al universitatii.
Nu al facultatii.
Al meu.

Daca ati ajuns pana aici, probabil ca stiti cine sunt.

luni, 12 noiembrie 2007

H___sexualitate


...
—Si daca as recunoaste ca as fi homo?
—N-ar fi nici o diferenta. Tot asa ai fi tratat. Eu nu am acceptat vreodata sa-mi spuna cineva cu cine sa fac sex, nu inteleg de ce m-as baga in viata ta.
—Asa, fara sa ma intrebi nimic?
—Nu imediat. In timp, daca am avea ocazia sau n-ai fugi ingrozit de ceea ce ai recunoscut, probabil ca te-as intreba unele chestii, daca ar fi momentul.
—Adica?
—Nu stiu. Tu cum ai alege momentul in care sa-mi spui ca esti homo?
—Buna intrebare....
—Daca ai avea dreptul sa-mi pui o singura intrebare, care ar fi aia?
—Daca as fi sigur ca ai raspunde, te-as intreba scurt „de ce”. Probabil, insa, ca intrebarea ar fi mai specifica, ceva de genul: esti homo pentru ca ai incercat si ti-a placut, sau pentru ca ai incercat cu fete si nu ti-a placut?
—Si daca n-ar fi nici una nici alta?
—Atunci e foarte probabil ca mi-ai da singur mai multe detalii.
—Un fel de intrebare inchisa capcana

—O intrebare care m-ar putea face sa-mi deschid gura, pentru ca nu-s doua alternative, ci o combinatie de patru optiuni luate cate doua. Sneaky
—Cu cele mai bune intentii.
—Si care ar fi alea?
—Incerci sa schimbi subiectul . Orientarea sexuala nu ti-e publica, deci ai avut incredere in mine cand mi-ai spus, si cand mi-ai permis o intrebare.
—N-am spus si ca-ti raspund.
—Corect. Dar ce s-a schimbat in ultimul minut de nu mai ai incredere in mine?
—Ai pus o intrebare prea desteapta.
—In nici un caz n-am sa te pisez sa-mi raspunzi. Desi mi-ar place sa stiu raspunsul. Pentru mine, si pentru a sti ce corzi sa nu ating in niste discutii cu tine. Sunt bancuri si bancuri.
—Si daca as spune ca nici una nici alta?
—As observa ca situatia ta nu exclude bisexualitatea.
—Ar fi o metoda de a continua discutia.
—Nu neaparat. Mi se pare ca replica ta e mai degraba ca am tras de tine, decat spusa din proprie initiativa. Si as prefera sa-ti aduc aminte tie de bisexualitate, decat sa mai scot informatii de la tine.
—De ce?
De ce nu?
—Cu ce-ar schimba bisexualitatea situatia?
—Depinde de optiunile bifate mai sus. Si de cat de mult te vrei homo. Te-ai trezit intr-o dimineata ca in ultima vreme te excita anumite lucruri, sau te-ai saturat de fete si te refugiezi in altceva?
—Se zice ca Only a man knows how to please a man.
—Nu cred ca tu crezi in astfel de sloganuri.
—Ma cam bombardezi cu intrebari.
—Prefer sa cred ca iti cam dau teme de gandire.
—Incerci sa ma schimbi?
—N-am nici un drept. La limita, incerc sa te fac sa te intrebi de ce nu altceva.
—Care-i cam acelasi lucru.
—Care n-ar trebui sa fie o problema, daca esti sigur.
—Tu esti sigur de heterosexualitatea ta?
—Good question. Dar eu nu refuz sa-mi pun intrebari.
...

18 comentarii:

  1. "Dar eu nu refuz sa-mi pun intrebari."... f interesant raspuns..
    e mult de debait.. dar in fond.. cine suntem noi sa judecam??

    p.s. mi-a placut mult firul discutiei si relatia dintre personaje

    RăspundețiȘtergere
  2. "Dar eu nu refuz sa-mi pun intrebari."... f interesant raspuns..
    e mult de debait.. dar in fond.. cine suntem noi sa judecam??

    RăspundețiȘtergere
  3. WTF ? da-i o funie si arunca-l de la etaj...sa incerce asta dimineata cand il excita nust ce porcarii incerca el sa zica acolo...un gen de scuza ca n-am scuza, sau pretext la motiv...nu-l mai excita femeile pe care nu le-a avut niciodata, sau cele din reviste isi pierd efectul ? e homalau ? ->impusca-l,da-i foc, spanzura-l...alege tu :D ...dar eu zic ca-i doar un "interesant de dragul de a fi special", prapadit la care femeile se uita doar in greatza, sau il vor ca prietena...mi s-a facut greatza deja

    RăspundețiȘtergere
  4. No mah, oare de unde ii culegi ? ala habar n-are ce e cu el, nici nu'si sustine pctul de vedere...tot o da la intoarsa in sus si in jos, si vai doamne, se simte amenintat sau luat la intrebari...marea victima...trimite-l la mine, ii scot eu aburrelile din bostan ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Ironic mi se pare ca tu, care esti foarte homofob, ai ca status o poza cu "blow me"

    RăspundețiȘtergere
  6. homofob ? neah....incearca prostofob ;)

    RăspundețiȘtergere
  7. Uite din cauza unora ca tine Waky, care nu stiu sa asculte si sa incerce sa inteleaga, o da tipu in cotite. Cu ce drept il judeci tu? Are you god or something? Don't think so. Intr-o societate care se doreste a fi democratica, cu libertatea de a alege, tu ii impui omului sa se spanzure, doar pentru ca e altfel. Nu neaparat ca va ramane asa, doar a experimentat si i s-a parut mai interesant. Daca tu ai incercat si nu ti-a placut , sau nu ai incercat deloc e problema ta, de ce sa tai omului avantul?
    Si ca sa stii, nu e fiinta cu putina minte, sau ciudata, a freek. Tin sa precizez ca si un director de banca, cunoscut chiar, e la fel. Asta il face prea diferit pentru a conduce? Nu. Este vorba de placerea personala. Iar bussnisurile nu se incurca cu placerea.
    Ca sa nu mai vb ca ai putea sa dai mana cu unul si sa nu stii. Ce importanta are? Sunt oameni, e viu, are minte si stie sa isi aleaga.
    Si cred ca are mai multa minte decat tine, wacky, care te crezi prea destept si vrei sa alegi tu in locul lui.
    Basta.

    RăspundețiȘtergere
  8. Mey Poizan...ziceai de democratie ? cum e democratie la el sa fie gay, e democratie la mine sa nu fiu de acord si la tine sa fii...cat despre faptul ca "nu e freek", ei bine e ;)..in acelasi timp e o deviatie a naturii deci sa nu o dam la intoarsa ca e nust ce victima a presiunilor mele ;)..e o labilitate psihica care se manifesta din insuficienta lui de a satisface o femeie in asa fel incat sa fie si el satisfacut din toate pctele de vedere...tu respiri zilnic oxigen, treci pe langa o ghena de gunoi, miroase oribil...ce faci ? te apuci de respirat azot in butelie sau mergi un pic mai incolo ?....is satul de povesti de genul "nu-mi mai plac femeile bla bla bla" ...binenteles e vina femeilor, nu a incompetentului din el...femeile sunt de vina, el e victima...si voi va numiti femei cand stati si incasati injurii de genul asta ?...sunt intradevar mai destept ca el daca a ales calea asta, si tot eu sunt ala mai rational si cu un simt mai puternic al moralitatii...heh, macar eu stiu diferenta intre a simti placere cu o femeie si a simti o durere in fund cu vreun alt dezaxat :D...apropo ...e The Dog ;) Wacky the Dog :D...intoarce cuvantul Dog invers si vezi ce iese :P...

    RăspundețiȘtergere
  9. Una e sa nu fii de acord si alta e sa ii spui sa se spanzure, sa fie clar. Iar motivele lui, sunt ale lui si atat, that is my point.Nu e treaba ta sa il judeci. Ai voie la o parere personala intr-adevar, dar nu e frumos sa ii spui sa se spanzure. Dar de altfel nu ma mir, tu spui la jumate din tineretul tarii sa se spanzure. Nu neg ca ai avea dreptate pe undeva , dar modul de abordare este gresit.Tu in loc sa ii spui "bhai nene, ia hai sa discutam oleak, tu nu vezi ca ceva e wrong in situatia asta?" , le dai cu bata in cap si treci cu buldozerul peste ei. Aici intervin doua posibilitati: 1. nu incerci sa rezolvi nimic, dar atunci nu au sens anumite comentarii, care nu fac decat sa starneasca animozitati
    2. incerci sa rezolvi ceva, da' zau ca nu e buna calea. Oamenii sunt sensibili cand vine vorba de buldozere.
    Deci... make me see the point (ca sa nu spun "the light") daca esti atat de... Dog. Dog draga, nu invers, ca nu te vazui sa faci vreun miracol.
    Mrrriau!

    RăspundețiȘtergere
  10. La toate cele de mai sus mai exista si varianta 3.nu-ti pasa de animozitatile starnite, dar atunci de ce te mai bagi in seama? tine-ti coada acas'.

    RăspundețiȘtergere
  11. aia cu buldozeru a fost buna :D ..la jumaatate din tineret ? cam la 3 sferturi mai degraba :D..vezi pe blogul meu cativa dintre ei :D...le-am recomandat si cateva metode de a parasi lumea asta :)...apoi sincer nici pe Iisus nu cred ca l-ai vazut facand minuni, si daca tu noaptea il vezi pe Dumnezeu, felicitari, esti schizofrenica! ...fac mari minuni, dar numai in cadru restrans ;) ...cateva dintre ele ? dau reply-uri oamenilor ingusti la minte, celor prea largi la minte si celor care vorbesc doar de dragul de a face ecou ;)...cat despre bagat in seama ...noh ca aici chiar ai nimerit-o :))...noi vorbim de poponari aici,si tu vorbesti de mine,,, cine e offtopic ? ;)...

    RăspundețiȘtergere
  12. Amandoi. Tu cu replica despre ei, eu cu replica despre tine. My bad.

    RăspundețiȘtergere
  13. eu -offtopic cu replica mea despre...ei ? ...yup ;) your bad...again ;)

    RăspundețiȘtergere
  14. Da offtopic cu replica ta, pentru ca nu suntem la "risti si castigi-care si cum sa se sinucida" sau la "metode de sinucidere".
    Dar ce convenabil s-ar rezolva toate daca toti ar urma sfatul tau, nu? Ti-ar place sa auzi ca x si y au murit just because you sayed so?

    RăspundețiȘtergere
  15. Vad ca am pierdut cam multa dezbatere...Homosexuali..cat timp nu isi arata latura sexuala si stau in afara campului meu vizual-adopt indiferenta publica...sa fiu onest, in momentul in care ii simt in preajma adopt si eu stilul Wacky...tine de masculinitate, femeile nu pot intelege asta

    RăspundețiȘtergere
  16. Oh, dar pot femeile intelege. Diferenta intervine atunci cand , in loc de "atata vreme cat nu's pe langa mine,e ok" apare " I'd love to see them dead". Ma rog, oi fi eu prea sensibila la diferente... (iar aici venea un emoticon :rolleye: )

    RăspundețiȘtergere
  17. noahh....asta e tare...femeile nu pot intelege diferenta intre "cat timp nu esti pe langa mine is OK: si "i'd love to see you dead" nici macar cand e vorba despre ele...dar ele inteleg cand e vorba de popogay ;)...yeah...right :D

    RăspundețiȘtergere
  18. Really? Toate femeiele?(fete,muieri,babe etc... mbine poate fara babe) Esti sigur ca le-ai incercat pe toate si nu si-au dat seama de diferente? Vezi ca suntem multe a' naibii in ultima vreme.

    RăspundețiȘtergere