Bine ati venit pe blogul meu
Nu al universitatii.
Nu al facultatii.
Al meu.

Daca ati ajuns pana aici, probabil ca stiti cine sunt.

vineri, 22 februarie 2013

Am luat doctoratul

"
... trebuie sa multumesc in primul rand conducatorului de doctorat, domnului prof.univ.dr. Dinu Airinei, care a venit cu propunerea acestei teme, dar si care mi-a permis sa abordez unele dubiecte , cum a spus cineva, aproape Star Trek-iste din punct de vedere al cercetarilor care se fac de obicei pe tema de cercetare aleasa.
Mai trebuie sa multumesc membrilor din comisia de sustinere a tezei publice, pentru efortul depus, si pentru cuvintele frumoase adresate astazi. Multumiri merita si membrii comisiilor de indrumare de la celelalte referate, si le extind la tot colectivul profesoral si la colegii doctoranzi, pentru ca nu s-a intamplat sa adresez vreo intrebare si sa nu fiu ajutat.
Multumiri speciale trebuie adresate coordonatorilor proiectelor in care am fost implicat: doamnei profesoare Laura Asandului, pe al carei proiect am publicat majoritatea articolelor, echipei alcatuite din domnul profesor Dinu Airinei si Daniel Homocianu, in al caror proiect sunt implicat acum, dar si domnului profesor Mircea Georgescu, pentru ca, nu-i asa, si tentativa se "pedepseste".

In plan personal, trebuie sa multumesc mamei, care m-a impins de la spate, dar si sotiei mele, care nu doar m-a impins de la spate, dar mi-a si suportat faţa, atunci cand lucrurile nu mergeau asa cum am vrut eu.

Nu in ultimul rand, trebuie sa multumesc colegilor din Departamentul Server Retea FEAA, si studentilor care au facut practica acolo in aceasta perioada, pentru ca m-am simtit ajutat.

Tuturor, va multumesc.
"

4 comentarii:

 1. Felicitari pentru reusita!

  As sugera sa multumesti si femeii de serviciu cu care ai facut limba romana. E rusinica sa fii doctor si sa ai lacune de limba romana.

  RăspundețiȘtergere
 2. ...de obicei, incerc sa raman indiferenta la asemenea remarci, insa comentariul anterior ma forteaza sa rup tacerea. Asa ca, stimabile anonim tine minte...suntem perfectibili, nu perfecti si daca taceai filosof ramaneai!!!

  RăspundețiȘtergere
 3. Textul este scos de pe inregistrare. Emotiile momentului, etc.
  Dar chiar si asa, exceptand o formulare mai... intortocheata in unele cazuri, nu vad greseli gramaticale.

  RăspundețiȘtergere