Bine ati venit pe blogul meu
Nu al universitatii.
Nu al facultatii.
Al meu.

Daca ati ajuns pana aici, probabil ca stiti cine sunt.

duminică, 1 ianuarie 2012

La multi ani 2012!

Anul 2012+5 minute:
Pe ProTV niste "conlocuitori" lalaiau niste manele. Se-adunasera toti in platou, si schelalaiau cu foc, fiecare cate o strofa. Cine nu era la ProTV era la Antena 1, facand exact acelasi lucru. "Bleah, schimba pe Realitatea!", zice cineva, nestiind ca acolo programul de Revelion inseamna "Live de la petrecerea lui Mircea Dinescu". "Da pe TVR!", zice altcineva, convins ca acolo sunt artificii. Pe postul national am dat exact cand s-o vedem pe una cracanandu-se atletic in fata camerei. +1 de la noi pentru DJistul care producea pe final, care s-a gandit sa aduca niste atletiste pe post de dansatoare, nu niste capre siliconate (sa nu incep cu dansatorii de pe fundalul emisiunii protviste). -1 din partea celor care cautau artificii, muzica populara sau vreun fel de muzica de la multi ani.

Autoritatile din Slobozia au hotarat sa faca petrecerea publica vineri seara, astfel incat sa nu dea mii de euro pe fundul vedetelor. Cu tot cu focul de artificii de sambata, trecerea dintre ani a costat sub 7 mii de euro. La Iasi petrecerea a fost evaluata la 53.000 euro, din care peste jumate pe fundul vedetelor. Din toti aia, singurul cu pretentii de Voce, a cantat probono. Daca nu avea silicoane....

-Iar s-au batut aia la Ruginoasa.
-Nu inteleg.
-E traditie: acum vreo doi ani facusera jandarmii cordon si nu i-au lasat, si plangeau cativa pe la tv ca le moare traditia.
-Plangeau prin crasma, nu? Ca de-o traditie buna nu ar pune-o. Nu, eu nu inteleg de ce se baga Jandarmeria. Pentru 15 milioane sa te bagi intre betivi inarmati cu pare? Nu, Jandarmeria sa faca un cordon in jurul lor, sa nu scape vreun voluntar, si sa-i lase sa se bata. In trei ani singurii care mai ies sa se bata sunt primarul si viceprimarul: pentru pastrarea traditiei.

Deoarece sarcina pare a-i da noroc sotiei la carti, am zis sa ne incercam norocul la Loto: am tot zis numere, si am notat pe cele la care bebelusul misca in burta. Cea mai buna dovada ca bebelusul este al meu: copilul a "miscat" la 18 si 38 si a iesit 17 si 37.

Sa aveti cu totii un an nou mai bun decat prognoza!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu