Bine ati venit pe blogul meu
Nu al universitatii.
Nu al facultatii.
Al meu.

Daca ati ajuns pana aici, probabil ca stiti cine sunt.

marți, 18 noiembrie 2008

D'ale locurilor de munca


-Dati dracului silinta! Atata scarba pe metru patrat, atata “clientii sunt prosti” parca zgarie pana si creirul oribilitatii aleia de catel pe care ti-o afisezi mandra pe desktop. Stiu ca esti stresata, stiu ca nu esti platita suficient sa te gandesti dincolo de listat instructiunile sefului, stiu ca vorbesti si asa prea mult. Da’ esti angajata sa vorbesti frumos, sa muti hartii si sa dai informatii. Misca!

>><<

—Nu are absolut nimic altceva de facut decit sa faca cafea, sa aduca presa. Aseara… spune-ti voi! Voi va permiteti sa plecati in timpul serviciului 40 minute pentru a merge sa luati de la magazin un laptop pe care apoi sa-l instalati si apoi sa-l dati si respectivei persoane (dinafara firmei, am verificat la portar!)? Sunau telefoanele aici in disperare si el unde-i? La UltraPro!? Sau sa reparati calculatoare (calculatoare, nu laptop-uri!!) si sa mai faceti niste bani? Dar sa instalati laptop-uri ale rudelor la birou si sa primiti si bani? Asta in timp ce colegul vostru de tura nu-si vede capul?

>><<

—…Si m-am saturat, ma intelegi, sa nu se aplice aceeasi masura; la cineva sa fie bine intr-un fel, si la altcineva sa nu fie bine acelasi fel, aceeasi situatie. Nu mai pot!!

—N-ai cum pleca in alta parte?

—Unde sa ma duc? Mai ales acum? Daca plecat in primavara, da. Dar asa…

>><<

—Uite-te la el! Iar se joaca. De fiecare data cand ma uit pe calculatorul lui se joaca.

— Isi face treaba? Si-o face. In rest, e liber

— Bine ca el cand termina treaba e liber. La mine tot timpul se holbeaza cineva in monitor, si pe Youtube daca intru se trezeste cineva sa comenteze

>><<

-Eu nu stiu ce sa ma mai fac. Ma si apucase plansul alaltaieri, trimit CVuri in prostie si nimic. Si dati seama, eu sunt la a doua facultate acum.

-Adevarul este si ca nu se mai face nici o diferenta intre facultate. Degeaba termini cu 9, esti egalul unuia care termina cu 5-6.

-Da’ nu stiu ce sa ma mai fac…

2 comentarii:

  1. eu sunt foarte homofoba. managerul managerei mele e gay. extremly gay!! wide-in-the-open gay! 14 years married gay!

    beat that!

    RăspundețiȘtergere