Bine ati venit pe blogul meu
Nu al universitatii.
Nu al facultatii.
Al meu.

Daca ati ajuns pana aici, probabil ca stiti cine sunt.

vineri, 14 martie 2008

Ganduri de primavara

Un pic obosit. As minti daca as zice ca sunt surmenat de munca sau de scoala, pur si simplu, probabil, un fel de astenie de primavara care ma face, dimpotriva, sa ma misc mai repede in cautare de lucruri de facut; lucruri pe care, la randul lor, doar le bag intr-o lista de asteptare din ce in ce mai groasa si mai stresanta, caci descopar altele mai importante sa le ia locul: messul, presa, etc (am spus ca am astenie, nu ca m-ar fi iertat lenea )
Adevarul este ca, cu sau fara paranteze, cred ca as vrea sa dorm. Pur si simplu. Week-end liber? insuficient. Schimb de tura? Nici atat. Concediu? Poate in astfel de momente iti dai seama ca ai imbatranit, cand abia astepti concediul, ca sa faci o multime de alte lucruri. Si nu v0rbesc de jocuri sau cumparaturi. Aranjat CDuri, facut ordine in acte, scris intr-un jurnal, chestii pe care inainte le faceai asa, ca o toana, acum le trebuie programare intr-o agenda mentala, ca altfel nu se dau facute decat "la urgenta". Iesit cu prietenii? Fara sa vrei ii limitezi. Si nu este vina colegei de pat. Ea iti aduce aminte ca esti la servici pana dupa masa si lucrezi acasa pana seara. Sunt normale discutiile si uitatul pe pereti impreuna, ca daca nu acum, atunci cand? Dar chiar daca n-ar fi ea, intre a freca 40 de canale, a butona calculatorul si a iesi in oras, pe care ai alege-o dupa o zi de munca? Depinde de fiecare. Depinde de ziua de munca.
Departe de mine obsesia ca sunt batran. Timp sa am, ca oricand as juca hotii si vardistii cu pistoale cu apa, sau cavalerii cu PETuri. Dar totusi... parca n-am chef decat sa dorm si sa ma joc.
Aham... astenie.

Un comentariu:

  1. join the club, my friend. felurite astenii preiau control mental in activitatile cotidiene si planificari in agende concrete, linii taiate, unele incercuite, si la sf zilei mai ai 5 din cele 2 chestii pe ziua ce'a trecut zglobiu pe langa tine.
    si da, imbatranim, si nu zic asta, numarand sandwich-urile din frigider si observand lipsa dozelor de bere, ci ca ganduri concrete, fruntea mai incretita, grigi mai adevarate.
    uitatul pe pereti este una din rasfaturile supreme...
    si eu vreau sa ma joc cu papusile (nu masculine si nici gomflabile!!! ca asta ai spune, i know it!!!), ascunselea in gradina de la liceul Auto, sa bat toti copchii din cartierul bunica'mii (i can still do that:p), etc. si etc.. ca ma ia cu nostaligii si nu de primavara ci de vremuri apuse si vise de copil cuminte (da, eu!!)

    smile to the spring in her!!

    RăspundețiȘtergere