Bine ati venit pe blogul meu
Nu al universitatii.
Nu al facultatii.
Al meu.

Daca ati ajuns pana aici, probabil ca stiti cine sunt.

vineri, 5 iunie 2015

Meciul Profesori IE versus Studenti IE

[JINGLE]
[PRIM PLAN PE MODERATOR]
MODERATOR: Ne-am intors in platou. In continuare va invit sa discutam un pic despre traditionalul derby dintre profesorii si studentii de la FEAA, specializarea Informatica Economica.

[REPORTAJ DIN REGIE; IMAGINI DE PE CASETA BETA6, 10:25:00-10:27:05]

[VOCE DIN OFF]
Pe terenul sintetic al Facultatii de Educatie Fizica si Sport s-a desfasurat aseara meciul Profesori versus Studenti, contand pentru Cupa IE. Oaspetii, in echipament alb-rosu au inceput meciul inca dinainte de a intra si profesorii pe teren, jucand pe o ploaie torentiala, spre deliciul asistentei care, de la adapostul umbrelelor, a dat note pectoralilor de sub tricourile ude. Gazdele, imbracate cum a dat Domnu’, au tras matza de coada in vestiare, pretextand ca n-au echipa completa, ca nu sunt incalziti sau ca ploaia le afecteaza mojo-ul.
Meciul a inceput cu 15 minute intarziere, intr-un usoara dominatie a studentilor. De remarcat suturile pe poarta ale lui ImiPareRauNuTinMine si NamFostAtentLaCeScriaPeTricou. In minutul 10 Fotache a incercat traditionala deviere a mingii in autogol, dar Patrichi inca nu-si luase destule mingi in fata si a putut intercepta.
Dupa 20 de minute, cand deja era 2-0 pentru studenti, se produce si prima schimbare la gazde: Berechet, pana atunci nefolosit de profesori deoarece era imbracat ca dusmanul este inlocuit cu Dumitriu, care n-a mai gasit emailuri sa raspunda si a trebuit sa apara.
Dupa alte cinci minute, Dospinescu se trezeste de partea buna a liniei minge-poarta adversa si deschide scorul, spre surpriza generala. Stofor preia stafeta, apoi iar Dospinescu iar Stofor de doua ori, spre surpriza publicului care si-a adus aminte ca tine cu studentii si n-au mai vrut sa faca poze cu Stofor.
In final, dupa ce profesorii s-au chinuit sa-i lase pe studenti sa egaleze, s-au executat lovituri de departajare, unde bara a fost mai buna decat ambii portari, in sensul ca a aparat de mai multe ori. De la gazde au lipsit Airinei si Tugui (ca de obicei),  Greavu (in Africa franceza), precum si Munteanu si Strambei si Strambei (de ploaie). De la oaspeti au lipsit vuvuzelele si un numar suficient de aparate foto pentru apetitul lui Stofor.

[IN PLATOU; CADRU GENERAL]

MODERATOR: Da, cam asta a fost meciul de-aseara, cum vi s-a parut?
INVITAT 1: Cu siguranta, vedeta incontestabila a meciului a fost Stofor. Adica, daca luam in calcul jocul din putinele minute cat nu si-a facut poze pe margine si a stat efectiv pe teren, cele trei goluri si pasele de gol tin de statistici mondiale.  Ronaldo alearga 90 de minute si da 3 goluri. Stofor a facut poze 60 de minute si in timpul ramas a dat trei goluri. Chiar si la meciul de aseara, ganditi-va ca Bertea a alergat tot meciul, si in atac si in aparare, si n-a dat niciun gol. Sau jucatorul celalalt, imprumutat de la Avantul Prabusirea, Catalin, imi scapa numele
MODERATOR:zzzinaudibil, probleme cu microfonulzzzz
INVITAT1: Asa, el parca a dat un gol. Atata risipa de energie, comparativ cu Stofor care a stat la poze si la pomana si a dat trei goluri. Sau veteranul Dumitriu, care a declansat atatea faze de gol dar n-a fost in stare sa si dea unul. Ganditi-va cu ce echipa au jucat! Pana si Dospinescu le-a dat doua goluri!
INVITAT 2: Chiar mi se pare ca Dospinescu nu primeste suficient credit pentru meciul de aseara. Adica, este primul lui meci in atatia ani in care nu-si da autogol (si a avut sanse destule), si daca luam in calcul de cate ori a atins efectiv mingea, sa dai doua goluri e un procent foarte bun. Cred ca a atins de mai multe ori jucatori adversi decat balonul, dar a deschis scorul, a marcat golul care a dus profesorii in avantaj, va dati seama cum s-a probusit moralul echipei adverse la aceasta idee?
INVITAT1: Da, dar eu tot cred ca Stofor a fost mai bun, pentru ca nu doar a dat goluri, a si dat pase, a sutat in directia generala a portii adverse, si sa nu uitam, toate paradele lui Patrichi nu valoreaza nimic daca si-a luat un gol printre picioare; Stofor a evitat asta facand spagatul pe teren.
MODERATOR: Presa de astazi ii lauda pe-amandoi, mentionand, citez: "Oaspetii au fost timorati de intrarile karatiste ale lui Stofor, si de baletul lui Dospinescu. Mai rar atatea imbinare de arta si sport ca in meciul de-aseara "
...