Bine ati venit pe blogul meu
Nu al universitatii.
Nu al facultatii.
Al meu.

Daca ati ajuns pana aici, probabil ca stiti cine sunt.

vineri, 17 octombrie 2008

Networking. Cu DJBobo


Ce mai fac, ce mai zic, ce mai am de zis.
Nu prea multe. FEAA este mandra posesoare a unor noi servere intr-un rack frumos (dar greu a naibii). Pentru ca am mutat fizic serverele de la parter la etajul 2, s-a regandit si spatiul in birou (motiv pentru a creste numarul celor capabili sa se uite in monitorul meu). Ceva imagini aici (penultima imagine este cu biroul meu intr-o zi normala de lucru). Daca aveti timp si chef sa vedeti o implementare (zicem noi) frumoasa de Portal Sharepoint, treceti pe dincoace.
E o chestie faina sa trebuiasca sa o iei “aproape” de la 0. In cazul portalului am refacut toate zonele. Sper sa dam drumul la o sectiune ALUMNI, si sa reapara revista. De-acum tine de ceilalti sa posteze informatii.

Mai un drum la Targu Mures (v-am mai spus eu de mers noaptea; de data asta am prins un cer senin, cu puzderie de stele cum numai in copilarie la bunici mai vedeam), mai o aniversare-doua (bomboana de alaturi) este verisorul meu Codrin), si in rest, instalari Codrin
Au fost cateva zile cu program 6-6, si ca urmare Sarbatorile Iasiului au trecut pe langa mine. Am prins doar chestiile care ma interesau, DJ Bobo, si artificiile.
Yea, I said it. Nevasta-mea se strica de ras, prietenii mei roackeri ma reneaga, iar Mary nu-mi mai vorbeste de luni. La un moment dat Bobo era pe lista mea de favoriti (pe cand aveam asa ceva). Nici eu nu credeam, dar tipul are o lista de premii cat o zi de post (inclusiv 10 World Music Awards)
Iasi 600-Concert
Daca as putea recomanda retroactiv spectacolul, as face-o: m-am distrat la culme; va aduceti aminte cum dansa 3SudEst la inceput? Miscarile alea gen aerobic-pentru-reumatici? Asa a dansat mareata trupa mundiala de dansatori DJBoBo. “Si! mainile sus! Si! mainile Jos! Si!invartit in jurul cozii! Si! Stop Cadru in extaz!” Nu degeaba a fost votat Best Artist de catre Jetix.
Focul de artificii de dupa a meritat toti banii. Au fost foarte joase (chiar unele poate prea joase), dar parca erau filmele alea vechi cu castele si langa ele artificii. Si nu se mai terminau. Iasi600-artificii

Si, gata jumatate de octombrie. Datorez ceva scuze unor persoane care au incercat sa vorbeasca cu mine si n-am mai ajuns eu sa le raspund (in special Cristi Ş., Andreea C, sau Cristina). Va stiti, m-ati cautat pe mess, asta e, asa se lucreaza aici saptamanile astea.

Sper ca de luni sa putem vorbi mai mult